Menu sylwestrowe:
Obiad:
- tradycyjny rosół z kołdunami litewskimi lub zupa krem z pieczonych warzyw z grzankami ziołowymi i oliwą z czarnuszki
- kaczka „prezesowej” ze śląskimi kluskami i modrą kapustą lub raviolli z ricottą, szpinakiem, grzybami leśnymi i pieczoną dynią
Na słodko:
- sernik, szarlotka, makowiec
- panna cotta waniliowa z musem z mango
- mus czekoladowy ze śliwką i karmelem
Zimna płyta:
- mięsa pieczyste własnego wyrobu
- śledzie (w śmietanie, z zielonym pieprzem, ze śliwką wędzoną)
- sałatka Cesar
- sałatka z brokułem i serem feta
- sałata z pieczonymi boczniakami
- łosoś w cieście francuskim
- deska serów
- śliwka w boczku
- carpaccio z buraka z serem kozim
Dodatkowo: stół „wiejski” ze swojskimi wyrobami i „naszym” pieczywem
Pierwsza kolacja:
- schab po myśliwsku z pieczonymi ziemniakami i surówką coleslaw
Druga kolacja:
- żur
W cenie 0,5 litra wódki, butelką wina oraz lamka szampana o północy.
Więcej informacji i zapisy: [email protected]
Data:
wtorek, 31.12.2019, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Fest Jadło
Lokalizacja:
Restauracja Fest Jodło
ul. Radosna 35a
40-472 Katowice
Bilety:
Cena / para - 400 PLN