Sylwestrowy wieczór poprowadzą: Jarosław Fojcik – Szef Kuchni Hotelu Monopol, oraz Piotr Cieluchowski – znany wodzirej i DJ.
- 19:30 APERITIF
Na powitanie naszych gości - 20:00 KOLACJA SERWOWANA
MENU
Przystawka
Terrina z dziczyzny
Pierwsze danie
Capuccino z grzybów, oliwa truflowa
Danie główne
Policzek wołowy, fondant ziemniaczany, gruszka, burak
Deser
Pasztet śliwkowy, żel z czerwonego wina
MENU WEGETARIAŃSKIE
Przystawka
Pieczone buraki, migdały, pomarańcza, goździk
Pierwsze danie
Capuccino z grzybów, oliwa truflowa
Danie główne
Ravioli z kozim serem, dynia, szałwia
Deser
Pasztet śliwkowy, żel z czerwonego wina
- 22:30 BUFET ZIMNY
Bufet inspirowany tradycyjną kuchnią polską - 00:00 TOAST NOWOROCZNY
Mumm Cordon Rouge Champagne - 01:00 KOLACJA GORĄCA
Pierś z kaczki, kasza pęczak, kapusta czerwona / Risotto Primavera z grzybami
Open bar: Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane z portfolio Pepsi. Wódka Ostoya, Gin Beefeater, Whisky Jameson, Rum Havana 3 Anejo, Cognac.
Data:
wtorek, 31.12.2019, 19:30
Wykonawca / Organizator:
Hotel Monopol Katowice
Lokalizacja:
Hotel Monopol Katowice
ul. Dworcowa 5
40-012 Katowice
Bilety:
Bilety / os. - 590 PLN