Zabawa będzie się odbywała na dwóch poziomach Hotelu Park Inn by Radisson Katowice – w Sali Balowej GOLD i w Kasynie. Obowiązuje strój wieczorowy.
Parkiet, w kasynie z podświetlaną podłogą, rozgrzeje do czerwoności nasz nietuzinkowy DJ.
Serwowane dania:
- ZAKĄSKA ZIMNA (NO TIME TO DIE)
Policzki wieprzowe, pikle, chrzan - DANIE GŁÓWNE (CASINO ROYAL)
Confitowana pierś z kaczki, sos morelowy, marchew pieczona, krokiet ziemniaczany - DESER (QUANTUM OF SOLACE) Mille feuille, gorzka czekolada, wiśnie, beza
- STACJA MIĘSO (DOKTOR NO)
Kurczak kukurydziany, boczek, kasztany
Ossobucco z jelenia - STACJA RYBY (OŚMIORNICZKA)
Marynowany filet z dorsza, warzwa, sos curry
Gołąbki z sandaczem, czarną soczewicą i konfiturą z czerwonej cebuli
Linguine z mulami i pesto (live cooking) - STACJA CARVING (LICENCJA NA ZABIJANIE) (TYLKO DLA TWOICH OCZU)
Gęś pieczona, nadziewana jabłkami i żurawiną - STACJA DODATKI (ŚWIAT TO ZA MAŁO)
Ziemniaki duszone
Ziemniaki faszerowane
Mini risotto
Bufet sałat z sosami i dodatkami - STACJA ZUPY (POZDROWIENIA Z ROSJI)
Solianka - STACJA WEGE (ŚMIERĆ NADEJDZIE JUTRO)(W OBLICZU ŚMIERCI)
Samousas z grzybami
Kulebiak z warzywami i owczym serem - STACJA DESERY (ŻYJE SIĘ TYLKO DWA RAZY)
Krem waniliowy, mus z pieczonych śliwek
Makaroniki - STACJA FINGER FOOD (GOLDENFINGER) – kasyno
Wędzony schab, galaretka z żurawiny, pumpernikiel
Mini burger
Szynka dojrzewająca, oliwka, mozarella
Confitowany jeleń, pieprz marynowany
Marynowana wołowina, warzywa, kiełki
Sałata, kalmary, sos
Burak, kozi ser, czarnuszka
Koktail z krewetek z avocado i limonką - NAPOJE / BAR
- WÓDKA
- WINO BIAŁE/CZERWONE
- WHISKY
- MARTINI WSTRZĄŚNIĘTE NIE MIESZANE Z OLIWKĄ
- SOFTY (NAPOJE GAZOWANE, SOKI, WODA)
- KAWA
- HERBATA
- TOAST O PÓŁNOCY
Prosseco
Dwa drink bary na dwóch piętrach – Format all inclusive
Parking bezpłatny
Rezerwacja: +48 32 721 11 11 lub [email protected]
Data:
wtorek, 31.12.2019, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Park Inn By Radisson Katowice
Lokalizacja:
Park Inn By Radisson – Katowice
Bytkowska 1a
40-147 Katowice
Bilety:
Cena / os. - 399 PLN