Przystawka:
- Wołowina / chrzan / jajko / kasza
Zupa:
- bulion z bekonu / krokiet / marchew
Danie główne:
- Jeleń / ziemniak / brukselka / demi glace
Deska:
- Orzech włoski / czekolada mleczna / malina
Bufet Słodki:
- Fontanna czekoladowa / owoce sezonowe
- Trufle marakuja
- Panna cotta lawendowa
- Mix musów w kieliszkach
- Mono desery
- Bezy z kremem mango
- Mix rogalików francuskich
Zimna płyta Szefa kuchni the Piano:
- Ciasto francuskie zapiekane z borowikami
- Galaretka z ozorów wieprzowych
- Wędliny oraz kiełbasy wędzone
- Dojrzewające włoskie wędliny
- Babeczki z kremem z suszonych pomidorów
- Selekcja serów dojrzewających
- Caprese sałatka
- Sałatka z kurczakiem
- Mix śledzi
- Tortilla z wędzonym łososiem
- Tatar wołowy
- Confitowana kaczka
- Długo gotowane zebro wieprzowe
- Sałata z kozim serem
- Policzek wołowy
- Tatar z łososia i krewetki
- Makrela wędzona
- Pate z gęsiej wątróbki
- Pikle
- Pieczywo / masło
Kolacja II:
- Dorsz / seler / wanilia / dynia / koper
Kolacja III serwowana w bufecie:
- Boeuf strogonow
- Żur śląski
Napoje:
- Nielimitowana ilość kawy i herbaty w bufecie
- Nielimitowana ilość napojów gazowanych w bufecie
- Nielimitowana ilość wody mineralnej i soków owocowych podawanych w stoły
- Lampka PROSECO – toast noworoczny
Open Bar:
- Wódka czysta Wyborowa serwowana w stołach
- Wino delikatnie wytrawne białe i czerwone serwowane w barze
- Piwo lane czeski Kozel serwowane w barze
- Whisky Ballantines serwowane w barze
Podczas zabawy będzie towarzyszyć Państwu DJ Dybulski (Cube Art)
Na przywitanie Nowego Roku przygotowaliśmy dla Państwa imponujący pokaz pirotechniczny !
Data:
wtorek, 31.12.2019, 19:00
Wykonawca / Organizator:
The Piano
Lokalizacja:
The Piano
ul. Strzelców Bytomskich 87C
41-914 Bytom
Bilety:
Cena / os. - 350 PLN
Cena / para - 650 PLN